Laatste week!
11 jun. 2012
🇨🇦
vanuit Canada
Zaterdag 9 juni schijnt de zon volop, eerste gaan we een Farmers Market bezoeken in Squamish. Dan op naar de 335 meter hoge Shanon Falls, heel indrukwekkend. We hebben vandaag echt een activiteitendagje want het volgende is een bezoek aan het Mine Museum in Britannia Beach. Heel boeiend omdat we werden rondgeleid door een mijnwerker die er echt had gewerkt in de jaren 60-70. In de middag door naar de camping Poteau Cove, die helaas helemaal vol is. Ja het is mooi weer en weekend dus mensen uit Vancouver trekken erop uit. Tegenover de Shanon Falls is ook een campground en die heeft nog wel een plaatsje voor ons, we besluiten ook zondag hier te blijven en maandag op weg te gaan naar Vancouver. We hebben af en toe mooi uitzichten op de Howe sound (fjord). Er schijnt een beer op de camping rond te lopen, dus uitkijken! Geen beer gezien, maar wel geweerschoten gehoord ?!? Maandag11 juni, we zijn op de camping in Vancouver aangekomen, hier is het zonnig en warm. En we doen voor het eerst de airco aan. We gaan plannen maken voor de komende vier dagen Vancouver.
12 jun. 2012, 11:55
geniet ook nog echt van jullie laatste dagen daar in Canada. Daarna zien wij jullie hier wel weer terug met al jullie fantastische herinneringen.
Goeie reis verder!
12 jun. 2012, 21:31
Oehhhh gaat snel dan he! Heel veel plezier nog deze week!
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}